Dice games

Het is natuurlijk niet voor niks dat u bij GrandGames kunt rekenen op mooie welkomst aanbiedingen die in het teken staan van geweldige dice games. Dit is namelijk de meest populaire spel categorie bij online speelhallen. Met online krassen heeft het weinig te maken, dice games zijn wat dat betreft een stuk innovatiever qua speelwijze en speelopties. Even terugkomend op de aanbiedingen, als nieuwe speler kunt u rekenen op:

  • 100 Gratis spins voor Astrodice. De eerste 20 met een waarde van 5 euro ontvangt u gratis, de overige 80 ontvangt u bij uw eerste twee stortingen van minimaal 10 euro (twee keer 40 spins).

  • Bij uw eerste storting van minimaal 10 euro, ontvangt u vier deelname tickets voor dice toernooien. De toernooien vinden elke zondag plaats en u kunt vier keer gratis deelnemen met kans op 2000 euro per keer.

Verschillende soorten dice games

Bij GrandGames kunt u rekenen op een leuk aantal verschillende soorten dice games. De meeste zijn qua speelwijze gebaseerd op slotmachines. U zult dus te maken hebben met draaiende rollen, dobbelstenen symbolen en al dan niet extra spel elementen.

Astro DiceAstrodice is een mooi voorbeeld van een typische Dice-slot. Natuurlijk is het eigenlijk niks anders dan een slotmachine, maar dan met een ander achterliggend spelsysteem, zodat het voldoet aan de voorwaarden van de Kansspelcommissie. (Online speelhallen mogen geen slots aanbieden).

U speelt Astrodice met 5 rollen, 3 rijen symbolen en maximaal 20 lijnen. De inzet kunt u naar wens aanpassen door het bedrag boven "inzet" aan te passen. Spelen met alle 20 betaal-lijnen i.c.m. een muntwaarde van 1 cent, betekend spelen met een totale inzet van slechts 20 cent. Een nog lagere inzet is mogelijk door het aantal lijnen aan te passen, dit is echter niet aan te raden aangezien u zodoende minder kans maakt op winnende combinaties en de extra game features.

Qua basis gaat het er om dat u een combinatie van winnende symbolen op de wielen krijgt van links naar rechts. Aangezien er Wild symbolen voorkomen die alle andere gewone symbolen kunnen vervangen, zult u vaak winsten behalen. Ook komen er Scatters voor, deze mogen op een willekeurige plek in beeld terecht komen voor een uitbetaling, mits er minimaal 2 te zien zijn. Met minimaal drie Scatters zult u zelfs Free Spins winnen (gratis speelrondes). Het aantal spins is afhankelijk van de uitkomt van een bescheiden bonus spel (10, 20 of 30 spins). Nog leuker wordt het als u 3 Bonus symbolen in beeld krijgt, u zult dan het bonus vervolg spel mogen spelen met kans op hoge winsten.

Magic Spinnner

Een totaal andere Dice game is bijvoorbeeld Magic Spinner. Dit soort dice spellen staat ook wel bekend als "dice-box". Het leuke van Magic Spinner is met name de eigen keuze vrijheid die het spelverloop en de uitslag in grote mate beïnvloeden. Het spel start u door eerst een inzet hoogte te bepalen. Hoe hoger de inzet, des te hoger worden de maximaal te winnen prijzen. Vervolgens klikt u op start en ontvangt u de eerste combinatie van drie gestapelde dobbelstenen in beeld. Aan u de taak om te bepalen in welke van de vier roosters ze geplaatst worden. Bij de eerste dobbelstenen combinatie maakt het nog niet zoveel uit, maar bij de opvolgende natuurlijk wel. Het gaat er namelijk om dat u minimaal 100 punten behaald middels het vormen van winnende combinaties van gelijksoortige dobbelstenen. Een winnende combinatie betreft minimaal drie gelijke horizontaal of diagonaal in een rooster. Per rooster heeft u dus 5 lijnen.

Tijdens het spelen zult u merken dat er best wel tactiek bij komt kijken om een zo'n hoog mogelijk punten aantal te behalen. Gaat u voor vele lage winnende combinaties en daarmee de extra punten? Of liever voor een combinatie die in één keer zorgt voor een winst? In ieder geval is het wel aan te raden om altijd te gaan voor de drie bonus symbolen. U zult dan het bonus spel mogen spelen wat altijd zorgt voor mooie winsten.

Bovenstaand beschreven dice games zijn (vooralsnog) ook gelijk de twee leukste die u bij GrandGames kunt verwachten. De overige zijn zeker ook de moeite waard, maar zijn wel een stuk eenvoudiger.