Online krasloten

Win for Life

Bij de term "krasloten" zult u waarschijnlijk al snel denken aan "Win For Life". Immers de Nationale Loterij mag deze legaal in België exploiteren via vele verschillende winkels en zelfs middels een abonnement. Het is zelfs mogelijk om online krasloten van Win for Life te spelen, echter u zult dan terecht komen bij e-lotto (onderdeel van de Nationale Loterij). Bij Win for Life kunt u vanaf 1 euro per kraslot kans maken op een hoofdprijs van 500 euro per maand voor de rest van uw leven. Er zijn ook krasloten met een hogere inzet en dus ook een hoger bedrag per maand om kans op te maken. Wat betreft de winstkans kunt u rekenen op een prijs van gemiddeld 1 op 4. Alleen zegt dit natuurlijk niet zo veel, aangezien er beter gekeken kan worden naar het gemiddelde uitbetalingspercentage en dat is slechts 53 procent! M.a.w. van alle verkochte krasloten, wordt slechts 53 procent weer als winst uitgekeerd en dit zijn dan ook nog eens voornamelijk de bescheiden prijzen zoals uw inzet. Hoe komt het dat u te maken heeft met zo'n laag uitbetalingspercentage en dus een zeer bescheiden winstkans...? De omzet op een rijtje:

  • 53% uitbetaalde winsten
  • 7,5% commissies verkooppunten
  • 11% monopolie rente (afdracht aan de Staat)
  • 19% subsidie en sponsoring
  • 9,5% werkingskosten (personeel, software, enz.)

Voor de legalisering van de online kansspelenmarkt zou u als snel via Google met de zoekterm "online krasloten" terecht komen bij aanbieders als Scratch2Cash, Hopa, enz. Daar kon u rekenen op een winstkans van 1 op 3 en een gemiddeld uitbetalingspercentage van maar liefst 97 procent! U leest het inderdaad goed, dit betekend bijna een twee keer zo hoger uitbetaal percentage dan bij de "Staats krasloten". Helaas kunt u bij de genoemde online krasloten aanbieders niet terecht om legaal te spelen en als u een manier weet te vinden om er toch te gaan spelen, dan riskeert u een boete van de Kansspelcommissie en de boete kan zelfs oplopen tot 25.000 euro.

Op onze begin pagina hebben wij al vermeld dat er gelukkig wel een goed alternatief is voor de niet legale aanbieders van online krasloten. GrandGames is namelijk als het ware het legale Belgische broertje van Hopa en Scratch2Cash. Alleen is het wel zo dat door de gestelde eisen van de Kansspelcommissie het spelaanbod een stuk kleiner is geworden (maar nog zeker de moeite waard).

Online krassen

Zoals in bovenstaande stuk tekst al beschreven, is online krassen mogelijk via de Nationale loterij. U heeft dat te maken met de typisch klassieke kraskaart spellen, waarbij het alleen gaat om het onthullen van verborgen vakjes. Een echte kartonnen kraskaart is dan nog wel leuk (op de matige winstkans na), maar online zal het al snel gaan vervelen. Wat dat betreft biedt GrandGames leuke spellen aan die op het zelfde principe zijn gebaseerd. U onthuld bijvoorbeeld negen verborgen vakjes, maar kunt ook rekenen op extra bonus elementen, waarbij uw winsten nog hoger kunnen worden. En als deze spellen u na een tijdje vervelen, kunt u altijd nog casino games zoals roulette en blackjack spelen of spannende dice games.

Win geld met skill games

Online spelen bij GrandGames is niet alleen veel leuker, maar betekend ook een veel hogere winstkans. Helaas is het niet zo hoog als bij Hopa, Scratch2Cash, e.d. aangezien er 11% monopolierente aan de Staat moet worden afgedragen. Echter het is veel hoger dan bij Win for Life. GrandGames betaald namelijk van alle echt geld inzetten 97% als wint uit en hierover zal dan 11% aan de Staat worden afgedragen. Het komt dus neer op een uitbetaal percentage van 86 procent! Dit betekend 33% hoger dan bij Win for Life.

Natuurlijk gaat het vooral om de kans om te winnen, maar GrandGames maakt het nog leuker middels geweldige promoties en acties. Hierdoor kunt u vaker spelen, extra kans maken op mooie prijzen, enz.