Gok toernooien

Sowieso is GrandGames al een aan te raden online speelhal om een gokje te wagen om het geweldige en diverse spelaanbod. En dan hebben wij het nog niet eens over de aantrekkelijke promoties en acties. U zou bijna kunnen denken dat het niet leuker en spannender kan worden en toch is dit wel het geval. Bij GrandGames kunt u namelijk regelmatig rekenen op gok toernooien. Dit betekend vaak niks anders dan een in een aangegeven tijdsperiode één of twee gokspellen spelen en automatisch kans maken op een extra toernooi geld prijs. Binnen uw persoonlijke spelersomgeving zult u altijd makkelijk de komende toernooien kunnen vinden, inschrijven is meestal niet nodig en deelname is gratis. Het gaat dan wel meestal om het spelen in de echt geld speelmodus. U maakt dus kans op geweldige geld prijzen door het aangegeven kansspel te spelen, met daarnaast de extra kans op de toernooi prijzenpot. Het is wel aan te raden om vooraf even goed de spelregels te lezen, zodat het duidelijk wordt hoe u kunt winnen. Dit kan namelijk nogal eens verschillen. Vaak zien wij dat het de bedoeling is om in 10 speelrondes de hoogste winst te behalen, maar er zijn ook gok toernooien waarbij het gaat om de hoeveelheid echt geld inzetten. M.a.w. ook spelers met een bescheiden budget kunnen rekenen op toernooien waarbij zij een reële kans maken om te winnen.

Dice Slots toernooien

Dice Slots toernooien

Als u nieuw bent bij GrandGames, dan is het met name erg interessant dat u kunt rekenen op vier gratis Dice Slots toernooien. Sowieso kunt u al rekenen op gratis spins (max. 100) en een 100% welkomstbonus, maar dus ook op 4 gratis toegangstickets voor de genoemde toernooien. Het enige wat u hoeft te doen om deze te ontvangen, is minimaal 10 euro speelgeld kopen. De tickets zult u gelijk automatisch ontvangen. Let er wel op dat het gaat om vier opeenvolgende zondagen dat u kunt deelnemen.

Natuurlijk zijn de vier Dice Slots toernooien waar u gratis aan kunt deelnemen niet alleen voor het speelplezier. U maakt namelijk elke keer weer kans op de hoofdprijs van 2000 euro! En aangezien alleen nieuwe spelers kunnen deelnemen, is uw kans om te winnen groter dan bij de andere gok toernooien. Doe u zelf dus een plezier en bezoek GrandGames door op de afbeelding te klikken, stort minimaal 10 euro en vergeet niet de eerstvolgende vier zondagen gratis deel te nemen.

Live toernooien

Live toernooien

De Dice toernooien voor nieuwe spelers is al helemaal geweldig, maar dit betekend niet dat het daarna ophoudt. In tegendeel zelfs, u kunt zeer regelmatig deelnemen aan live toernooien. Het gaat dan zeker niet alleen om dice-slots, maar ook online krasloten, instant win games of andere spellen. Natuurlijk gaat het er bij de live toernooien om dat u tegen uw medespelers strijdt voor een top 10 positie in het klassement. Uw positie kunt u altijd live volgen, zodat het altijd duidelijk te zien is of het de moeite waard is om verder te spelen.

U zult niet altijd kans maken op geld prijzen als u deelneemt aan de live toernooien. Regelmatig zien wij geweldige prijzen als iPads, iPhones, Smart TV's, enz. Ook is het mogelijk om deelname tickets te winnen voor exclusieve toernooien met nog waardevollere prijzen. Het leuke hiervan is, dat het aantal deelnemers beperkt is.

Ons enige puntje van kritiek op GrandGames is het gegeven dat bepaalde live toernooien voorbehouden zijn voor spelers met een VIP status. Dit betekend dat u als nieuwe spelers (of vrij nieuw speler) niet altijd kunt deelnemen. Een VIP speler worden is trouwens niet zo heel moeilijk, op het moment dat u af en toe een gokje waagt bij GrandGames, zult u reward punten sparen. Deze punten zorgen ervoor dat uw spelersniveau stijgt, maar de punten kunt u ook omruilen voor gratis bonus geld.