Gratis speelgeld

Bij onze "uitgelichte games" hebben wij natuurlijk niet voor niks het geld win spel "Neighbours" vermeld staan. Het is namelijk het spel wat wij gebruikt hebben voor onze website layout. Niet dat dit het meest innovatieve spel is wat GrandGames aanbiedt, maar het is in ieder geval wel de geen die het meeste weg heeft van een online kraslot. Nou niet gelijk een muntje uit uw portemonnee pakken om straks op het beeldscherm te gaan krassen, want u kunt gewoon uw muisaanwijzer gebruiken.

Onderstaand ziet u het volledige speelscherm van het spel Neighbours. Het spel start u door eerst een inzet te bepalen (minimaal 10 cent en maximaal 10 euro). Vervolgens klikt u op "Speel". U zult gelijk een uniek gecodeerd "lot" te zien krijgen, links onderin het speelscherm. Dit heeft alles te maken met het gebruikte kansspel systeem: Random Generated Numbers. M.a.w. u koopt een "lot" en de uitslag staat vooraf al vast. Nadat u op "Speel" hebt geklikt, dan zullen de negen ramen van het huis gesloten zijn. Aan u de taak om ze één voor één te openen. Bij drie gelijke personen wint u uw inzet volgens de linker uitbetaal tabel. Als u bijvoorbeeld drie oude dame met bril personen te zien krijgt, wint u 10.000 keer uw inzet. Om het spel iets spannender te maken, is er ook een "Wild" karakter. De baby kan namelijk elk ander personage vervangen.

Al met al is de speelwijze erg eenvoudig en zal Neighbours eigenlijk alleen leuk zijn, als u echt kans maakt op geld prijzen die u kunt laten uitbetalen. Bij dit spel zult u sowieso vaak winnen, want gemiddeld valt er op 1 van de 3 spellen een prijs. Het zijn wel vaak bescheiden prijsjes, maar hierdoor kunt u vaker spelen en zodoende meer kans maken op de hoofdprijs.

Neighbours

Het geld win spel (online kraslot) Neighbours is ook beschikbaar voor mobiele apparaten. De speelwijze zal het zelfde zijn, alleen is het spel geoptimaliseerd voor kleine beeldschermen. De "speel" knop zal veel groter zijn en uw inzet e.d. aanpassen gaat via een beeldvullend menu.

Gratis spelen

Zoals eerder vermeld is Neighbours spelen in de gratis speelmodus niet echt spannend te noemen. Echter na aanmelding bij GrandGames ontvangt u een leuk aantal gratis spins voor Astrodice. Eventueel behaalde winsten zullen worden bijgeschreven in uw bonus geld balans. Dit bonus geld kunt u o.a. gebruiken voor Neighbours, om zodoende te proberen om nog hogere winsten te behalen en de bonus vrij te spelen.

Win geld met skill games

Kijk wel uit met de inzet mogelijkheden, het kan namelijk verleidelijk zijn om te spelen met een zo'n hoog als mogelijke inzet. Zelfs met een winstkans van 1 op 3 zou dit kunnen betekenen dat u snel door uw saldo heen bent. Neem dus genoegen met lagere potentiële winsten en gebruik eventueel behaalde winsten voor af en toe een hoge inzet.